Välkommen till SB Bredband i Västerort och Järva

Här hittar du information om tjänsteutbudet, hur installationen i lägenheten funkar och hur du beställer och kommer igång.

Företaget Zitius är kommunikationsoperatör och sköter driften av nätet i västerort och som ansvarar för att fylla nätet med olika bredbandstjänster.

Möjligheter med fibernätet

 • Välj mellan olika hastigheter från 10/10 upp till 1 000 Mbit/s
 • Flera leverantörer erbjuder Triple Play, dvs både bredband, TV och telefoni

För att beställa en ny bredbandstjänst i fibernätet:

Gå in på qmarket.se/svenskabostader. Välj mellan flera olika leverantörer och hastigheter. När du beställer en bredbandstjänst kan du komma igång inom en timme efter att du har gjort din beställning.

Kvarteret Idun, Duvbovägen 96 A-D har kommunikationsoperatör Itux. Bor du på den adressen kan du beställa tjänster på Itux Stockholmsportal.

 • Bredband Bredband

  Med SB Bredband finns det alla möjligheter att surfa till en hastighet som passar just dina behov. Och det till några av marknadens bästa priser. Nätet erbjuder hastigheter från 10/10 upp till 1000/100 Mbit/s.

  Läs mer
 • Telefoni Telefoni

  Med SB Bredband kan du ringa via bredbandsnätet till låg fast abonnemangskostnad och bra minutpriser.Så det finns mycket pengar att spara när du ringer via bredbandsnätet.

  Läs mer
 • TV TV

  Via SB Bredband kan du skaffa digital-tv via bredbandsnätet. Välj mellan flera olika leverantörer De flesta erbjuder även bredband och telefoni.

  Läs mer
 • Paket Paket

  Fördelen med att köpa en paketlösning är att du får extra bra pris på dina tjänster och en bättre överblick över vad du betalar i månaden.

  Läs mer

Sidan uppdaterad: 2014-10-15

Mina sidor

Hjälp att logga in
Glömt pinkod? Logga in

Vill du ha hjälp?

Här finner du kontaktuppgifter till SB Bredband Kundservice samt användarguider för att komma igång med ditt bredband.
Till hjälpen

Informationsbroschyr om SB Bredband Västerort och Järva