Jobba hos oss

Vi är mycket stolta över att vår medarbetarenkät gång på gång vittnar om att vi trivs på Svenska Bostäder, något vi är måna om och aktivt arbetar för att upprätthålla.

För att på bästa sätt ta tillvara våra medarbetares kompetens strävar vi efter att erbjuda goda möjligheter till kompetensutveckling, genom utbildning och/eller mentorskap lika väl som genom att möjliggöra karriärvägar inom företaget.

För att våra arbetsplatser ska erbjuda en säker och stimulerande miljö arbetar vi mycket medvetet för att upprätthålla en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö.

Vi arbetar aktivt med friskvårdsarbete genom ett nära samarbete med företagshälsovården. Vi har även personalförmåner bland annat friskvårdsbidrag och kraftigt subventionerade massagebehandlingar. Våra medarbetare har dessutom fri tillgång till personlig rådgivning via samtalsjour hos beteendevetare.

Vi erbjuder dessutom samtliga medarbetare en sjukvårdsförsäkring.
Inom företaget finns en aktiv fritidsverksamhet med ett flertal fritidsklubbar, med såväl sportaktiviteter som hantverk och kulturevenemang.

Sidan uppdaterad: 2015-10-26

Mina sidor

Hjälp att logga in
Glömt pinkod? Logga in

Fackliga organisationer

Vi samverkar med fyra fackliga organisationer som är representerade på företaget:
Fastighetsanställda
Vision
Ledarna
SACO förbund