Nyheter

 • Senaste nytt om branden på Oslogatan 22 i Husby

  Svenska Bostäder arbetar med att hitta ersättningslägenheter för er som nu bor i tillfälliga bostäder. I nuläget har Svenska Bostäder fått kontakt med 23 av de 37 hushållen som bodde på Oslogatan 22. Resterande har vi sökt men inte fått kontakt med. Det är oerhört viktigt att ni som inte har haft kontakt med oss hör av er snarast. Ring vårt kundcenter på: 0771-318 318.

  Läs mer
 • Svenska Bostäder nominerad till Kundkristallen Svenska Bostäder nominerad till Kundkristallen

  Svenska Bostäder är nominerad till Högsta Serviceindex Bostäder och Största lyft Serviceindex Lokaler för 2016.

  Läs mer
 • Hög belastning på Fastighetsjouren 6-7 januari

  Flera hyresgäster som försökte komma i kontakt med Fastighetsjouren under helgen hade svårt att komma fram eller fick vänta länge på svar. Anledningen till de långa svarstiderna var en ovanligt hög belastning, som Fastighetsjouren inte kunde förutse.

  Läs mer
 • Information för dig som är hyresgäst och drabbad av branden på Oslogatan 22 i Husby

  Den 30 december utbröt en kraftig brand i Svenska Bostäders fastighet på Oslogatan 22 i Husby. Branden är nu under kontroll men skadorna är omfattande. Polisens avspärrningar av fastigheten kvarstår tills annat meddelas.

  Läs mer
 • För dig som är hyresgäst och drabbad av branden på Oslogatan 22 i Husby

  På fredagkvällen utbröt en kraftig brand i Svenska Bostäders fastighet på Oslogatan 22 i Husby. Branden är nu under kontroll men skadorna är omfattande.

  Läs mer
 • För dig som är drabbad av branden i Husby

  På fredagkvällen utbröt en kraftig brand i Svenska Bostäders fastighet på Oslogatan 22 i Husby. Räddningstjänsten var på plats snabbt efter att det första larmet kommit in klockan19.28. De boende i huset har fått stöd av Socialjour och Stadsdelsförvaltningen och blev i första skedet evakuerade till Husbygårdsskolan. Vad vi känner till i nuläget är ingen allvarligt skadad. Nu på förmiddagen kommer vi på Svenska Bostäder att försöka nå hyresgästerna i de drygt 40 lägenheterna.

  Läs mer
 • Så undviker du bränder i jul

  Med en brandfilt kan man kväva mindre bränder i sängkläder, grytor och stekpannor. Brand på spisen i samband med matlagning är den vanligaste orsaken till bränder hos Svenska Bostäder.

  Läs mer
 • Hyreshöjning 2017

  Svenska Bostäder och Hyresgästföreningen har tidigare kommit överens om hyreshöjningen för våra lägenheter för 2017. Överenskommelsen innebär en höjning med 0,65 procent från den 1 januari 2017.

  Läs mer
 • Svar på insändare

  Dagens Nyheter publicerade i dag en insändare från en av våra hyresgäster angående inomhustemperaturen i hennes lägenhet. Här kan du ta del av vårt svar, som vi även skickat till tidningen.

  Läs mer
 • Lokala nyheter till Svenska Bostäders hyresgäster Lokala nyheter till Svenska Bostäders hyresgäster

  Nu är Svenska Bostäders lokala nyhetsblad Nära Dig tryckt och klart för distribution till hyresgästerna.

  Läs mer

Sidan uppdaterad: 2017-01-10

Mina sidor

Hjälp att logga in
Glömt pinkod? Logga in