Pressmeddelanden

 • Byggstart för 237 nya studentbostäder på Kungsholmen

  I dag 22 maj påbörjas ombyggnaden av gamla Sankt Görans gymnasium i kvarteret Vallgossen till studentbostäder, en förskola med åtta avdelningar och kommersiella lokaler. Inflyttning sker under våren 2017.

  Läs mer
 • Zitius ny kommunikationsoperatör för Svenska Bostäder och Familjebostäder

  Svenska Bostäder och Familjebostäder har tecknat avtal med Zitius som kommunikationsoperatör för sina fibernät. Upphandlingen är en av de hittills största i Sverige av sitt slag och avser ett öppet nät med potential att nå omkring 50 000 hyresgäster.

  Läs mer
 • Regi möter design med människan i fokus

  - Teaterpjäsen Livets Teater visar Svenska Bostäders hyresrätter i Annedal

  Människan i fokus, skratt och scener ur livet är mottot för Svenska Bostäders hållbara och klimatsmarta visningslägenheter i nybyggda Annedal. Regissören Pontus Ströbaek har låtit manus möta design av välkända inredarna Isabelle McAllister, Jens Fager och designduon TAF/Gabriella Gustafson & Mattias Ståhlbom. Allt komponerat till en folklig humorpjäs som visas upp som ’Livets Teater’ under Annedal2012 Boutställning, 16-26 augusti. Föreställningen är öppen för allmänheten.

  Läs mer
 • Svenska Bostäder säljer 11 fastigheter i Hagsätra

  Svenska Bostäders styrelse beslutade under eftermiddagen att sälja 11 fastigheter med totalt 1 172 hyreslägenheter i Hagsätra i södra Stockholm. Köpare är Ikano Bostad och köpeskillingen uppgår till 890 mkr.

  Läs mer
 • Järva – några fakta

  Pelle Björklund, VD i Svenska Bostäder, säger så här med anledning av den senaste tidens rapportering kring Järva:

  ”Det skrivs och pratas mycket om Järva. Det är utmärkt och bra att Järva är i fokus. Men det också är viktigt att det som skrivs och sägs om Järva är korrekt och riktigt, att bilden av Järva blir rättvis. Därför har vi tagit fram några fakta. (se nedan och i bifogad fil)

  Läs mer

Sidan uppdaterad: 2010-05-04

Mina sidor

Hjälp att logga in
Glömt pinkod? Logga in