Välkommen till höstens hemokratidagar

29 augusti 2024 08:38

Under hösten finns vi på plats med vårt tält på allt från mindre grannträffar till större centrumevent för att prata med dig som hyresgäst. Välkommen förbi på en fika!

SB-medarbetare pratar med hyresgäst på ett event.

Träffa oss under hösten

Husbyfestivalen, 31 augusti
Husby Centrum, klockan 14.00-21.00
Vi är väldigt stolta över att ha tillsammans med lokala aktörer kunna erbjuda en alldeles egen streetfestival på Järva. Upplev stämningen på plats när Husby Centrum fylls av mat, kultur, idrott, musik och loppis. Missa inte den hemliga artisten! Läs mer på husbyfestivalen.se!

Vårberg, 23 september
Storholmsbackarna 32A, klockan 16.00-18.00
Med temat rent och snyggt finns vi på plats på gården under ett par timmar för att göra fint tillsammans och städa undan sommaren. Passa på att ställa frågor till oss och ta en fika!

Vallgossen, 23 september
Adress S:t Göransgatan 95, klockan 15.00-17.00
Kom förbi ljushallen för att ställa frågor till oss, lära känna dina grannar och ta en fika ihop. Vi  berättar mer om fastigheten, lyfter säkerheten och lyssnar på dig som är hyresgäst hos oss. 

Vällingbydagen, 28 september
Vällingby Centrum, klockan 10.00-18.00
Vällingby centrum firar 70 år med en nostalgisk tillbakablick. Det bjuds på underhållning och artister för hela familjen. Kom förbi vårt tält för att tävla om lokalodlad honung, ställa frågor till oss och ta en fika ihop.  

Bagarmossen, 30 september
Fogdevägen 38, klockan 16.00-18.00
Fönsterrenoveringen är äntligen klar och vi vill gärna höra från dig hur du har upplevt den här perioden. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor och du kan samtidigt passa på att lära känna dina grannar över en fika.  

Välkommen!